logotype

Speeldata

16/06/2019 Puck's cafe
22/06/2019 Het Borghuis
 

Monique

Monique zingt sinds de zomer van 2008 bij Notice. Muziek en theater zijn haar grote passie. Ze heeft dan ook al veel ervaring opgedaan bij diverse koren, een a capella vrouwen sextet, bij diverse muziektheater projecten en bij de musicalgroep De Highlights in Arnhem.

Ze zingt ook in de band Jablu en ze heeft in diverse (kinder) toneelstukken gespeeld. Daarnaast schrijft ze samen met haar man, toneelstukken en kindermusicals en componeren en schrijven ze samen een eigen nummer.

In de ochtenduren is Monique werkzaam als onderwijsassistent.   

Judith

Judith heeft in verschillende koren, groot en klein, gezongen.

Zij vindt haar uitdaging bij Notice vooral als sopraan.

In het dagelijks leven is ze moeder, vriendin en werkzaam in een huisartsenpraktijk. 

Naast Notice, zingt Judith samen met Femke bij J&T&F. Een trio samen met Toine. Hier neemt Judith de lead-zang partij op zich, waar Femke en Toine meestal de begeleidende partijen spelen op diverse instrumenten

 

 

Marian

Marian krijgt van zingen ontzettend veel energie! Ze zingt met veel plezier bij Notice en als alt in een kerkkoor. Zelfs tijdens haar werk, het verzorgen van patiënten, wordt regelmatig gezongen. Volgens Marian knappen haar patiënten daar van op...

Marian zet graag de puntjes op de i, soms wil ze het wel eens te strak! Gelukkig roepen de andere meiden haar dan tot de orde!

 

  

 

 

Herminia

Herminia zingt in haar vrije tijd bij Notice. Dit doet ze met passie. Ze heeft in meerdere ensembles gezongen. Ze neemt bij Notice het mezzo gedeelte voor haar rekening, maar zingt ook mee met de hogere en lagere partijen.

Herminia werkt als ziekenverzorgende in het verpleeghuis.

 

 

 

Marja

Marja neemt de lage alt partij voor haar rekening en heeft al in verschillende koren gezongen. Bij Notice vindt ze de uitdaging om in een klein ensemble te zingen.

Naast het zingen past zij twee dagen met veel plezier op haar kleinkinderen en werkt zij als huiskamerbegeleider in een verpleeghuis voor dementerende ouderen.

 

 

 

Femke

Femke begeleidt hoofdzakelijk op piano en gitaar, maar verrast het publiek ook met andere instrumenten zoals een djembe, basgitaar of tafelharp. Verder zingt zij ook lekker mee bij sommige stukken. Muziek is haar met de paplepel ingegoten. Voor een door haar opgestart jongerenkoor schreef ze eenvoudige partituren. Voor Notice houdt ze zich ook graag bezig met het schrijven van extra stemmen.

In het dagelijks leven is Femke orthopedisch technoloog bij een orthopedisch instrumentmakerij. Een veelzijdig beroep waarbij ze zich onder andere met clienten bezig houdt die een armprothese of een beenprothese nodig hebben.

En niet te vergeten: in februari 2012 is zij moeder geworden van een prachtige zoon Pepijn! In februari 2014 kreeg Pepijn zijn lieve broertje Siep! Pepijn en Siep kregen in 2017 een lief zusje Fleur!